"Het Dorp" 50 jaar


  • 3000 gasten
  • 25-11-2012
  • "Het Dorp"' Arnhem
  • Mundial Productions
  • Zakelijk evenement

Voorafgaand aan het evenement hebben we de bouw, aankleding en techniek verzorgd van het alu complex, hierbij rekening houdend met de verscheidenheid aan lichamelijke beperkingen van de bewoners. We startten de week met een Symposium waarbij prinses Margriet en Mies Bouwman waren gevraagd de viering te openen. Alle productionele zaken van voorbereiding tot uitvoering, werden begeleid door Freelance Events. Gedurende de week hebben we 12 evenementen georganiseerd voor alle bewoners.

Op het Symposium waren Prinses Margriet en Mies Bouwman de eregasten. Naast de 400 zitplaatsen voor het symposium hadden we ook rekening gehouden met elektrische rolstoelen en bedden voor de bewoners van Het Dorp. Er was een live stream naar Dennis Storm die in een aangepaste woning verslag deed van de oplevering van een van deze woningen.

Dag 2 hadden we voor oud medewerkers en bewoners een reünie georganiseerd. Hierbij werd voor de gasten naast een hapje en drankje ook nog entertainment aangeboden. In de avond hadden we nog een ombouw voor de volgende dag, waarna we ook een dialoogbijeenkomst hebben verzorgd.

Iedere dag hadden we voor 150 bewoners een andere Themabrunch, met elke dag een andere aankleding en entertainment. Bij het oosterse thema hadden we bijvoorbeeld een kameel en bij het hollandse thema kwam Willeke Alberti optreden. Dit alles terwijl er in de foyer 5 werkplaatsen waren, waar de bewoners hun project konden presenteren.

Om deze geweldige week af te sluiten waren alle bewoners (850 waarvan 200 met rolstoelen en bedden) uitgenodigd voor het eindfeest met als artiesten Frans Bauer, Gers Pardoel en de Corona’s.

Dit alles in opdracht van Mundial productions.

 L4Z8473
IMG 0742
IMG 0779