Wie zijn wij

Freelance Events biedt u de flexibiliteit waar uw evenement om vraagt. Gehele of gedeeltelijke organisatie van uw evenement. Begeleiding van logistieke processen nodig? Van uitvoering en productie? Of van het evenement zelf? Of heeft u behoefte aan iemand die alle drie voor zijn rekening kan nemen. U vindt het allemaal binnen Freelance Events.

Organisatie

Uw evenement staat niet vanzelf. Daar gaat een goede organisatie en planning aan vooraf. Een plan van aanpak en kennis van zaken kan u tijd en geld besparen. Zijn er tenten nodig of extra faciliteiten? Freelance Events heeft ruime ervaring met de hele organisatie van kleine en grote evenementen.

Productie

De totale productie van uw evenement moet in goede handen zijn. Een kloppend draaiboek moet zorgen voor een vlekkeloos verloop van het evenement en dat problemen ondervangen zijn. Freelance Events tackelt problemen op voorhand en schakelt risico’s bij voorbaat uit.

Eventmanagement

Zelfs bij een perfect georganiseerd evenement kunnen dingen soms anders lopen dan gepland. Zaak is dan dat uw event goed gemanaged wordt. Aandacht voor details, flexibiliteit en oplossingsgerichtheid zijn noodzakelijke kwaliteiten die Freelance Events u biedt.

 

Leon 1 Verhouding 4X5 2